Ook voor jou behoort een eetbuivrij leven tot de mogelijkheden!

9

Wil je ook een eetbuivrij leven?

Je bent die (vr)eetbuien helemaal zat, maar het lukt je niet om ze in de hand  te houden en daardoor baal je gigantisch…

9

Schaam jij je voor je eetgedrag?

Je leidt je omgeving om de tuin, want je durft er écht niet over je eetbuien te praten. Je schaamtegevoel te groot…

9

Zie je het niet meer zitten?

Je wordt gek van al je regeltjes omtrent eten.  Het is enorm druk in je hoofd en je voelt je moe en radeloos…

eetbuivrij
eetbuivrij

Eetbuivrij door het leven gaan

Wat wordt er weer mogelijk als je nooit meer last hebt van eetbuien? 25 jaar lang ging ik van eetbui naar eetbui en bepaalde het grotendeels mijn leven. Ik raakte er zelfs van overtuigd dat het gewoon bij me hoorde. Dat het ‘normaal’ was en dat ik er niks aan kon doen.

Inmiddels weet ik beter en heb ik mijn eetbuien overwonnen. Ik voel me vrijer dan ooit! Het leven lacht me weer toe; een eetbuivrij leven! Ik ben blij met wie ik ben en hoe ik er uit zie. Snoepen doe ik nu zonder schuldgevoel en is iets waar ik volop van geniet. Met veel meer zelfvertrouwen ga ik door het leven en kan oprecht zeggen dat ik me weer gelukkig voel.

Of ze nu groot zijn of klein… Ik help jou met het overwinnen van je eetbuien.

Samen op weg naar een eetbuivrij leven

Verlost zijn van

eetbuien & emotie-eten

Het was zo’n ongelooflijke bevrijding om eetbuivrij mijn dagen door te brengen, dat ik besloot om mij volledig te richten op het helpen van vrouwen om ook weer lekker in hun vel te zitten en van zichzelf te gaan houden.

Door mijn opleidingen in de orthomoleculaire natuurgeneeskunde, gewichtsbeheersing en NLP én mijn eigen ervaringen heb ik mij gespecialiseerd tot eetbuiencoach om jou op gezonde wijze van je eetproblemen af te helpen.

eetbuivrij

Ook jij kunt volop genieten van eten én gelukkig zijn met jezelf!

N

Meer zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen sta je voor de spiegel,. Je voelt je happy en dat straal je ook uit.

N

Zonder schuldgevoel snoepen

Ook in het openbaar want je hoeft je niet meer te schamen.

N

Je vrijheid terug

Je bent verlost van al je opgelegde dieetregels en onderdrukte emoties.

Ervaringen van mijn klanten

Jarenlang had ik last van eetbuien. Meerdere pogingen had ik zelf ondernomen om hier van af te komen, maar keer op keer faalde ik hierin. Wat weer resulteerde in nog meer en grotere eetbuien.

Ik zat vast een negatief spiraal waar ik gewoon niet uit kwam. Ik voelde mij moedeloos, schaamtevol, gefrustreerd en ik had weinig zelf vertrouwen meer. Op een dag werd ik wakker met een ontzettende pijn in mijn buik van alles wat ik die avond had gegeten, ik kon amper opstaan van de pijn. Dat was voor mij de druppel en toen heb ik de hulp ingeschakeld van Laura.

Met veel tips en vooral veel inzichten was ik eigenlijk al snel eetbuivrij! Wat een bevrijding! Ik voel mij weer krachtig en mijn zelfvertrouwen is weer terug!

Monica

Ik wil je hartelijk bedanken, Laura! Jij hebt mij een beter persoon gemaakt. Echt, ik ben zo blij met de vrouw die ik geworden ben. Het is niet altijd makkelijk geweest, maar ik weet waar ik het voor doe en dus zet ik door. Voor mezelf, omdat ik nu weet dat ik het waard ben.

Josephine

Je hebt me doen inzien dat ik goed ben zoals ik ben. Het hoeft niet allemaal perfect. Ik schaamde me enorm voor mijn gigantische schranspartijen en jij hebt me aangemoedigd stappen te zetten zodat ik op een liefdevolle manier naar mezelf kan kijken.  Dankjewel!

Bianca

De oplossing is dichterbij dan je wellicht denkt

De meeste vrouwen die ik voor het eerst zie, komen wat schoorvoetend de praktijk binnen lopen omdat ze zich schamen voor hun eetbuien en hun gedrag. Het eerste wat ik dan doe, is een lekkere kop thee aanbieden. Zodat jij, op je gemak en in alle rust, jouw verhaal kunt vertellen. Als het klikt, maken we een afspraak voor het daadwerkelijke behandelingstraject. 

Wil jij ook een eetbuivrij leven en weer kunnen genieten?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen!

Veelgestelde vragen

Kan ik mij voorbereiden?

Voor een intake boost sessie vraag ik je vantevoren een vragenlijst en leefstijldagboek bij te houden. Deze ontvang ik graag geheel ingevuld voor onze afspraak.

Waarom is een traject goedkoper?

Uit ervaring weet ik dat eetbuien helaas niet verdwijnen na 1 sessie. Ze kunnen nogal ‘hardnekkig aanwezig zijn‘ om het zo uit te drukken. En aangezien ik alleen maar wil dat ook jij eetbuivrij door het leven gaat, geef ik korting op de trajecten.

Kan ik de bonussen ook los aanschaffen?

Ja, dat kan zeker. Neem daarvoor contact met mij op via laura@nooitmeereetbuien.nl of bel me op 06-125 346 14

Ik woon niet in de buurt, wat nu?

Als de reistijd voor jou te lang is om naar mijn praktijk in Zaanstad te komen, dan bied ik ook de mogelijkheid om de sessies per Skype (of een andere vorm van beeldbellen) te laten plaats vinden.

Vergoed de verzekering de kosten?

In 2020 worden de kosten nog niet vergoed door een (aanvullende) zorgverzekering.

Ik heb nog een andere vraag

Stel gerust je vragen via laura@nooitmeereetbuien.nl of bel me op 06 – 125 346 14. Ik beantwoord ze graag.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo opgelucht dat ik verlost ben van mijn eetbuien. Elke dag stond bij mij in het teken van snaaien en het begon mijn dagelijks leven zelfs te beheersen. Door de sessies bij Laura ben ik erachter gekomen dat mijn bloedsuikerspiegel helemaal uit balans was. Inmiddels heb ik deze helemaal onder controle en is mijn snoeperitis (zoals ik het vaak noemde) helemaal verdwenen. Als ik nu snoep dan doe ik dat omdat ik er zin in heb en niet vanwege een enorme craving. Ook geniet ik er nu veel meer van.

Amy

Het was niet zo dat ik meerdere keren per week zakken M&M’s aan het weg werken was, maar echt happy met mijn voedingspatroon was ik ook niet. Ik was een echte emotie-eter. Zodra ik me verveelde of als iets moeilijk werd, dan at ik die gevoelens weg. Laura heeft me doen inzien hoe ik op een fijnere manier met mijn emoties om kan gaan. Hierdoor ben ik een veel leuker persoon geworden. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn man en kinderen. Ik ben heel blij dat ik jouw traject heb gevolgd. Dankjewel Laura!

Manon

Ben je er ook klaar mee om jezelf een zwakkeling te vinden? Wil je rust in je hoofd én een eetbuivrij leven?

Wacht dan niet nog langer. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!