Hi! Ik ben Laura

Mijn verhaal

Vanaf de dag dat ik besloot voorgoed af te rekenen met mijn (vr)eetbuien, is mijn leven positief veranderd. Ik ben mezelf nog elke dag dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Want door goed voor mezelf te zorgen, hoef ik me nu niet meer te schamen omdat ik voor de zoveelste keer de bodem van de chipszak ben tegengekomen, nadat ik al de chocoladewikkels daarvoor al onderin de vuilnisbak had verstopt…

Jarenlang heb ik me moe gevoeld. Om de vermoeidheid te ‘bestrijden’ at ik vele keren per dag, om maar wat energie te ervaren. Daarnaast at ik mijn frustraties hierover weg. Niet dat ik me daar beter door voelde, hoor. Integendeel zelfs! Na zo’n schranspartij voelde ik me alleen maar nog lamlendiger en schuldig bovendien. Zo zijn er jaren voorbij gegaan. Totdat ik die vicieuze cirkel van moeheid, over-eten en schaamte spuug- en spuugzat was! Ik wilde weer de energiekste versie van mezelf worden.

Ik ging me verdiepen in waar gezonde voeding uit hoorde te bestaan en ik zocht hulp om op een positieve manier met mijn onzekerheid, frustratie en emoties om te gaan. Wat er toen gebeurde, leek wel magie! Ik voelde me met de dag energieker én gezonder worden. Want naast mijn vermoeidheid verdwenen ook mijn jarenlange buikklachten. Net als de vreetbuien trouwens, want ik leerde om ruimte te geven aan mijn emoties en behoeften, zonder dat daar bergen chocolade of zakken chips voor nodig waren. Dat gaf me zoveel vrijheid en mogelijkheden!

Het heeft mij zelfs mijn droombaan opgeleverd. Want als orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut én ervaringsdeskundige  help ik vrouwen zoals jij om die eeuwige eetbuien en emotie-eten te overwinnen. Het is net een puzzel om achter de oorzaak van je eetbuien of emotie-eten te komen: fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel? Elke keer weer vind ik het zo mooi om te zien, hoe de puzzelstukjes bij deze vrouwen op hun plek vallen. Dat gun ik jou ook!

Volg jij mij al op Social Media?

Orthomoleculaire natuurgeneeskunde

“Met de juiste voedingsstoffen én supplementen jouw optimale gezondheid bereiken”

NLP practitioner

“Word je bewust van wat je onbewust doet, tackel daarmee jouw eetbuien en laat emotie-eten tot het verleden behoren”

Aanvullende cursussen

Zoals: gewichtsbeheersing – farmacologie – metabool syndroom – voedselintoleranties & allergieën – sport & voeding

Dit zegt Sanne over mij

Ik  ben zo blij dat ik Laura heb leren kennen! Ze begrijpt precies waar ik het over heb, omdat ze zelf ervaring heeft met emotie-eten. Daardoor voel ik me ook zo op mijn gemak bij haar en hoef ik me niet te schamen. Daarnaast heeft ze écht kennis van zaken, want terwijl ik dacht dat ik alleen maar een emotie-eter was, bleek dat er bij mij ook een lichamelijk oorzaak mee speelde. Zonder Laura was ik daar zelf nooit achter gekomen.

Sanne

Wil jij ook samen met mij jouw eetbuien overwinnen?

Zodat je jouw optimale gezondheid bereikt en meer zelfvertrouwen ervaart? Klik dan op onderstaande button